top of page
Agriculture.jpg

Agricultuur & landbouw

In de landbouwsector speelt documentbeheer een belangrijke rol bij het bijhouden van verschillende soorten gegevens, zoals landbouwplanningen, productierapporten, facturen en contracten. Het handmatig beheren van al deze documenten kan echter tijdrovend en foutgevoelig zijn. Daarom biedt Diasonline een oplossing die uw administratie automatiseert. 

Demo aanvragen

DIASONLINE

Diasonline zorgt voor de automatische verwerking van uw documenten: inkomende communicatie wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste ontvanger. Vanuit die mails worden automatisch taken gegenereerd, zonder dat iemand die mailbox moet opvolgen. Maximale uitkomst met een minimum aan effort: zo bespaart u tijd én geld voor uw onderneming. 

Diasbytes-Blue5.jpg

Client case 

DeLille.jpeg

Situatie

De Lille is een verdeler van machines voor de landbouwsector, voor het merk Merlo. Ze zijn gevestigd in Lendelede en werken samen met onafhankelijke distributeurs in de hele Benelux. 

Probleem

Bij De Lille was men op zoek naar een algemeen centraal documentbeheer. Documenten moest automatisch worden opgeslagen en snel en eenvoudig vindbaar zijn. Hiervoor werden documenten op een server bewaard in een mappenstructuur of werden ze nog op papier verwerkt. Op lange termijn was dat systeem niet meer houdbaar. 

Oplossing

Diasbytes voorzag in software voor algemeen documentbeheer. Alle inkomende communicatie en informatie wordt automatisch opgeslagen. Daarnaast werd een koppeling gemaakt met hun ERP-pakket, zodat informatie aan elkaar kan gelinkt worden. Alle documenten die worden gegenereerd zijn gelinkt per machine. Zo ontstaan er dossiers per machine met hun machinenummer, machinenaam, etc. 

Resultaat
Er werd een klantenportaal opgezet, gekoppeld aan de documentsoftware van Diasbytes. Daardoor kunnen klanten online inloggen en informatie terugvinden zonder daarvoor iemand te moeten contacteren. Via toegang wordt beslist wie welke documenten kan bekijken: verkoopfacturen, machinedocumenten, handleidingen,... Dealers kunnen op hun beurt inloggen om marketing informatie terug te vinden.

Deze klanten gingen u voor

bottom of page