top of page

Beleidsverklaring Diasbytes

Onze missie

Diasbytes heeft een duidelijk missie:

"De administratieve werking van klanten eenvoudiger maken met behulp van onze digitale oplossingen, zodat ze zich kunnen focussen op wat voor hen echt belangrijk is."


Simplifier, warm friend.


Vanuit Diasbytes willen we naar buiten komen als een partner die eenvoud brengt in complexe processen. We zijn daarbij een “vriend” die meedenkt met de klant en waarop de klant kan vertrouwen dat we de best mogelijke oplossing naar voren zullen schuiven. We verstevigen die stelling door vast te houden aan een aantal kernwaarden:

Eenvoud

Communicatie

Eerlijkheid

Duurzaamheid

Ownership

Respect

Groei

Betrokkenheid

Vertrouwen

Van ieder teamlid wordt verwacht deze waarden te dragen doorheen alles wat hij/zij doet. Zowel intern als extern zijn deze waarden van cruciaal belang om onze identiteit en beleidsvorming te verstevigen. Een gedegen kwaliteitsmanagement helpt ons om onze bedrijfsvoering met deze normen uit te voeren. Ten aanzien van kwaliteit en informatieveiligheid is het algemeen beleid verder gericht op:

 

  • Het afleveren van kwalitatieve oplossingen voor onze klanten

  • Continue verbetering van eigen processen en routines

  • Evolutie van onze eigen kennis door opleiding, scholing of kennisvergaring allerlei.

  • Het leveren van diensten en oplossingen volgens de strenge veiligheidsvoorwaarden rond data en persoonsgevoelige informatie, rekening houdend met de wetgeving.


Afspraken rond dit beleid worden op continue basis besproken en geëvalueerd met alle teamleden. Het verloop wordt gemonitord en gerapporteerd. Bijhorende KPI’s worden gesteld en vormen integraal een onderdeel van het algemeen businessplan.


Het management herziet het beleid jaarlijks om de snelheid van evolutie in de markt te kunnen
volgen. Updates worden ten gepaste tijde gecommuniceerd.


Mei 2022


Roy Van den Heede - CEO

bottom of page