top of page
BG.001.jpeg

Contact Management

ContactManagement_edited.png

Wat is een CRM?

Een CRM of contact beheer is de plaats waar u uw klanten en contacten digitaal beheert. Het is een overzicht van al je contact- en adresgegevens. Hier kan je alle klanteninformatie bewaren en raadplegen. 

In het CRM-systeem kan je alle stappen opvolgen van het versturen van offerte tot het sluiten van een deal. Een goed CRM is op maat van jouw business en noden. 

Data-overdracht mogelijk

Op maat gemaakte software

Contactbeheer

Overal beschikbaar

Welk CRM is geschikt voor ons bedrijf? 

In de eerste plaats moet u zich de vraag stellen welk soort sales/onboarding/… traject u hebt geïnstalleerd in uw bedrijf en welke manier van werken gewenst is. Er zijn CRM’s die focussen op sales, targets en rapportering. Er zijn ook CRM’s, zoals Diasonline, die focussen op de informatie die moet verzameld worden in een sales traject en de opvolging daarvan op lange termijn. Uiteraard hoort daar ook de nodige cijfermatige opvolging en rapportering bij maar de focus ligt op het verkoopdossier.

Ik ben overtuigd, wat nu?

Om een traject op te starten komen we graag bij u langs. We verzamelen informatie over hoe jullie werken en bekijken hoe we zo optimaal mogelijk ons CRM kunnen aanpassen aan uw wensen. Zijn er extra specifieke ontwikkelingen nodig? Ons team van developers staat klaar om processen op uw maat te ontwikkelen. Als er een data-overdracht moet komen van een vorig systeem, kan daar voor gezorgd worden.

Let's talk!

Wil je meer informatie over een oplossing?

Ga naar onze contactpagina en neem vrijblijvend contact op!

Deze klanten gingen u voor

bottom of page