top of page
Diasbytes-Blue.jpg

Diensten

Naast onze eigen ontwikkelde software Diasonline, bieden wij ook heel wat diensten aan ter ondersteuning van ons product. Zo hebben we niet enkel developers, maar ook een team van consultants, supportmedewerkers en trainers die opleiding geven over onze software. 

Full-service-offering

Onze diensten zijn ontworpen om u te helpen het meeste uit ons softwarepakket te halen. Zo bieden we niet enkel development en implementatie aan, maar ook consultancy om uw bedrijf wegwijs te maken met ons platform. Ons supportteam is steeds beschikbaar voor alle (technische) ondersteuning. 

Whatweoffer
Diasbytes-Blue8.jpg
Development

Onze developers ontwikkelden het Diasonline platform om uw bedrijfsprocessen te automatiseren. Naast ons bestaande softwarepakket is er de mogelijkheid om maatwerk te voorzien. Contacteer ons om uw wensen te bespreken.

Consultancy

Onze consultants helpen met de implementatie van onze software Diasonline. Zij geven professioneel advies, ondersteuning en helpen bij het nemen van strategische beslissingen. Ze zijn de brug tussen onze developers en jullie als klant. Al het project management wordt voor hun rekening genomen, waardoor we samen kunnen werken aan een betere en efficiëntere opzet van het project.

KarelDecorte.jpg
Karel-Elien.jpg
Training

Nood aan extra training over ons softwarepakket, of een volledige training om van start te gaan? Training kan zowel individueel als in groepsverband plaatsvinden en kan worden afgestemd op specifieke behoeften en doelen. Na een training zullen uw medewerkers nog efficiënter werken met Diasonline.

Support

Met Diasbytes willen wij het verschil maken door niet enkel ons product aan te bieden, maar ook support. Ons supportteam zal u ondersteunen voor alle technische en praktische vragen. Deze dienst is beschikbaar voor onze bestaande klanten.

Davy_edited.jpg

Let's talk!

Nood aan onze diensten? Onze consultants, supportmedewerkers en trainers staan voor u klaar. Contacteer ons voor al uw vragen rond extra ondersteuning. 

bottom of page