BG.001.jpeg

Digitaal Archief

Wat is een digitaal archief?

Iedere onderneming of organisatie wordt geconfronteerd met papierwerk. Briefwisselingen, aangiftes, facturen, werkbonnen, bestelbonnen,…  Vaak gaan we die papieren in fysieke mappen bewaren, waar ze moeilijk vindbaar zijn eens je ze nodig hebt. 

Een digitaal archief vangt die problematiek helemaal op. En niet alleen dat. Er wordt gezorgd voor backup, vindbaarheid op naam, ontvangstdatum, meta-data én inhoud, rapportering en zoveel meer. Een digitaal archief bevat de geschiedenis van jouw bedrijf, gestructureerd, zorgeloos en altijd beschikbaar.

Continue backup

Vindbaarheid op naam, datum, inhoud

Overal beschikbaar

Rapportering

mogelijk

Is het niet te laat om nu nog te beginnen?
 

Hoe vroeger je begint met het opbouwen van een digitaal archief, hoe beter. Maar het hoeft geen show-stopper te zijn als de eerste jaren “chaotischer” begonnen zijn. Tijdens de implementatie gaan we in samenspraak bepalen welke documenten we archiveren en over welke historische periode. Als de klant een groot aantal documenten heeft, zoals een bibliotheek of grote archiefkast die gedigitaliseerd moet worden doen we graag beroep op één van onze partners die zowel het scannen als de logistieke afhandeling daarvan verzorgt. Eens bepaald welke historiek, als dat al moet, moet meegenomen worden gaan we verder met het integreren van alle nieuwe documenten.

Diasbytes zorgt ervoor dat we deze documenten gestructureerd kunnen archiveren. Onze drastische veiligheidsvereisten kunnen met Diasbytes probleemloos worden nageleefd. Dat maakt van Diasbytes één van onze belangrijkste partners"

Wouter Baelde, Corporte Communications Manager - Bpost

Voor welk soort bedrijven is een digitaal archief?

Een digitaal archief kan ieder bedrijf helpen om op een gestructureerde manier documenten te bewaren. Zowel kleine ondernemingen zoals eenmanszaken als grote ondernemen hebben er alle baat bij om op een digitale én veilige manier met hun documenten om te gaan.

Wil je meer informatie over een Digitaal Archief? Ga naar onze contactpagina en neem vrijblijvend contact op!

Sarah Van Doorselaere & Karel Decorte

Account & Project Managers

AM's.001.png

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.