top of page
Diasbytes-Karel.jpg

Document Management Software

Een DMS of digitale cloud gaat alle documenten in jouw onderneming digitaliseren. Onze software zorgt voor scanning en sortering van al jouw dossiers. En niet alleen dat. Er wordt gezorgd voor backup, vindbaarheid op naam, ontvangstdatum, meta-data én inhoud, rapportering en zoveel meer.

 

Een online opslag in de cloud bevat de administratie van jouw bedrijf, gestructureerd, zorgeloos en altijd beschikbaar. Wil jij ook jouw archief digitaliseren? Vraag naar een demo met een van onze experten. 

Digitale cloud voor jouw onderneming

Continue backup

Vindbaarheid op naam, datum, inhoud

Overal beschikbaar

Rapportering

mogelijk

Is het niet te laat om nu nog te beginnen?

Hoe vroeger je begint met het opbouwen van een digitale cloud, hoe beter. Maar het hoeft geen show-stopper te zijn als de eerste jaren “chaotischer” begonnen zijn. Tijdens de implementatie gaan we in samenspraak bepalen welke documenten we digitaliseren en over welke historische periode.

 

Als jouw onderneming een groot aantal documenten heeft, zoals een bibliotheek of grote archiefkast die gedigitaliseerd moet worden doen we graag beroep op één van onze partners die zowel het scannen als de logistieke afhandeling daarvan verzorgt. Eens bepaald welke historiek, als dat al moet, moet meegenomen worden gaan we verder met het integreren van alle nieuwe documenten.

Let's talk!

Wil je meer informatie over een oplossing?

Ga naar onze contactpagina en neem vrijblijvend contact op!

bottom of page