top of page
BG.001.jpeg

Dossierbeheer

Folder Management

Dossierbeheer.png

Wij voorzien op maat gemaakte software om jouw dossiers te beheren. Deze DMS of document management software digitaliseert jouw documenten en zorgt voor een snelle raadpleging.
 

Ons digitaal dossierbeheer koppelt dossiers met documenten en contacten. Zo heb je steeds een overzicht per dossier of project welke documenten onderliggend gekoppeld zijn en welke contacten er toegang toe hebben. Zo kan je jouw verkoopdossiers, aankoopdossiers, projecten, klantdossiers en meer organiseren in onze online structuur.​

Documenten groeperen

Google gewijs opzoeken

Dossiers linken aan contacten

Op maat gemaakte software

Hoe pakken we dat aan?

Iedere onderneming is anders, net zoals de manier waarop die ondernemingen hun dossiers beheren. Daarom is onze software hyper-flexibel opgebouwd. Wij passen onze oplossing aan naar uw behoeften. We starten met een goed gesprek waarin wij van u leren hoe uw onderneming werkt en welke dossiers, gegevens en connecties u nodig heeft. Daarna maken we een configuratie die zo dicht mogelijk aanleunt naar de noden van uw organisatie waarna we gaan fine-tunen. Dit kan in 90% van de gevallen met bestaande functionaliteit. We leiden u of iemand binnen het team op om later zelf aanpassingen te kunnen doen. Dit allemaal via onze gebruiksvriendelijke interfaces. 

Intake
gesprek

Eerste opzet interface

Afwerking na feedback

Opleiding team 

Wat is het resultaat?

Het resultaat is 1 go-to plaats om alle informatie te raadplegen over zaken die u dagdagelijks doet. Dat lijkt vanzelfsprekend maar toch een niet te onderschatten valkuil binnen ondernemingen. Na het introduceren van dossierbeheer zullen u en uw medewerkers tijd en geld besparen en vooral zeer efficiënt en veilig kunnen omgaan met data, dossiers en documenten binnen uw bedrijf. 

Let's talk!

Wil je meer informatie over een oplossing?

Ga naar onze contactpagina en neem vrijblijvend contact op!

Deze klanten gingen u voor

bottom of page