BG.001.jpeg

Transport

Onze oplossingen voor de transport sector

Dit is een titel

Ben jij een app-ontwikkelaar, in welke vorm dan ook? Dan kan je van onze oplossingen gebruik maken als Backend-As-A-Service. Wij bieden een kant en klare API waar je apps gebruik van kunnen maken. Heeft uw applicatie ook nood aan een degelijke back-office voor admin users? die krijg je er zomaar bij!

Uitgelichte oplossingen

Referentie case: Mervielde Transport

Wij zijn transport Mervielde. Als familiale onderneming in de haven van Gent zijn wij gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke en niet-gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. Het is algemeen geweten, dat de transportsector een sector is waar nog (te) vaak op papier gewerkt wordt. Dit resulteert maar al te vaak in documenten die verloren worden, processen die vertraagd worden, etc.


Wij zijn ervan overtuigd dat wij de totaaloplossing kunnen bieden aan onze klanten en dat daarvoor de enige weg de digitale weg is. Daarom waren we opzoek naar een systeem waarin wij digitale goedkeuringflows voor aankoopfacturen… konden opzetten. Verder wouden wij een digitale metadatabase opzetten zodat niets van onze kostbare transportinformatie verloren zou gaan zoals onze CMR’s.

 

Het opzet was ambitieus, maar wij vonden in Diasbytes een partner omdat de klik er direct was. Als KMO zochten we een partner die kon meedenken op de juiste schaal mét een juiste inschatting van de realistische optimalisaties op gebied van documentmanagement, wat niet evident is gezien de sector waarin wij actief zijn.

 

Toen wij contact hadden voelden zij dit direct goed aan. Dat positief gevoel werd gedurende onze samenwerking bevestigd! Naast de flexibiliteit en de bereikbaarheid is het absolute pluspunt van onze samenwerking dat we samen naar de oplossingen kunnen kijken en niet naar de problemen.


Kortom, een tevreden klant!

Onze klanten

Referenties.006.png
Referenties.008.png
Referenties.009.png
Referenties.005.png
Referenties.002.png