top of page
Machinery.jpg

Machinebouw

Binnen de machinebouw is veel technische documentatie voorhanden: ontwerpprocessen, levenscycli van machines en apparatuur, handleidingen, productiegegevens, onderhoudsinstructies etc. Om al deze documenten overzichtelijk te houden, biedt Diasonline een totaaloplossing voor documentbeheer. 

Demo aanvragen

DIASONLINE

Diasonline zorgt voor de automatische verwerking van uw documenten: inkomende communicatie wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste ontvanger. Vanuit die mails worden automatisch taken gegenereerd, zonder dat iemand die mailbox moet opvolgen. Maximale uitkomst met een minimum aan effort: zo bespaart u tijd én geld voor uw onderneming. 

Diasbytes-Blue5.jpg

Client case 

Welda.jpeg

Situatie

"Welda begon in 1999 samen met Diasbytes als één van de pioniers aan een ongekende revolutie in archiefbeheer. Alles digitaliseren en papier bannen was de opdracht. 

 

We vroegen al onze mensen om hun papieren dossiers en diverse kopieën niet verder aan te vullen, maar te digitaliseren en te vernietigen. Alle begin was moeilijk, maar al snel werden de voordelen opgemerkt door medewerkers uit diverse diensten.

Oplossing

Inkomende en uitgaande mails, facturen, leveringsbonnen, handleidingen, aankooporders, enz. Alles moet voor iedereen raadpleegbaar zijn, voorzien van aanpasbare toegang en beveiliging. Deze beveiliging was een “must have” en werkt dan ook feilloos, maar kan indien nodig voor specifieke documenten tijdelijk of blijvend vrijgegeven worden zoals bij goedkeuring van aankoopfacturen. 

 

Documenten kunnen worden doorgestuurd via een bepaalde flow, naar geselecteerde gebruikers of gebruikersgroepen, voorzien van commentaar en goedkeuringen. 

Resultaat

Nu zijn we 20 jaar verder en hebben we zo’n 2 miljoen digitale documenten opzoekbaar in ettelijke seconden tot vele jaren terug. De software van Diasbytes is niet meer weg te denken bij Welda en dochteronderneming Welda Machinery. 

 

Elke dienst bij Welda werkt op zijn manier met de software van Diasbytes. Alles wordt gestroomlijnd verwerkt om zo een voor iedereen raadpleegbaar archief te bekomen. 

 

Deze opsomming is slechts een kleine greep uit wat er vandaag de dag allemaal met het systeem mogelijk is. Tevens bezit het platform een schat aan informatie voor elke nieuwe medewerker die het Welda-team vervoegd en horen we telkens opnieuw een “WOW” of "Mocht ik dit gehad hebben op mijn vorig werk dan…".

Ken Van Leeuwe,

General Manager Welda 

Deze klanten gingen u voor

bottom of page