top of page

Transport

Met Diasonline kunt u al uw transportgerelateerde documenten digitaliseren, zoals chauffeursdossiers, voertuigregistraties, onderhoudsrapporten en vrachtbrieven. Met onze gebruiksvriendelijke interface kunt u gemakkelijk documenten opzoeken en terugvinden, waardoor u minder tijd kwijt bent aan het handmatig verwerken van documenten.

DIASONLINE

Diasonline zorgt voor de automatische verwerking van uw transportdocumenten: inkomende communicatie wordt automatisch doorgestuurd naar de juiste ontvanger. Vanuit die mails worden automatisch taken gegenereerd, zonder dat iemand die mailbox moet opvolgen. Maximale uitkomst met een minimum aan effort: zo bespaart u tijd én geld voor uw onderneming. 

Diasbytes-Blue5.jpg

Client case 

Mervielde.png

Situatie

Wij zijn transport Mervielde. Als familiale onderneming in de haven van Gent zijn wij gespecialiseerd in het transport van gevaarlijke en niet-gevaarlijke vloeistoffen in tankwagens en tankcontainers. Het is algemeen geweten, dat de transportsector een sector is waar nog (te) vaak op papier gewerkt wordt. Dit resulteert maar al te vaak in documenten die verloren worden, processen die vertraagd worden, etc.


Wij zijn ervan overtuigd dat wij de totaaloplossing kunnen bieden aan onze klanten en dat daarvoor de enige weg de digitale weg is. Daarom waren we opzoek naar een systeem waarin wij digitale goedkeuringflows voor aankoopfacturen… konden opzetten. Verder wouden wij een digitale metadatabase opzetten zodat niets van onze kostbare transportinformatie verloren zou gaan zoals onze CMR’s.

 

Oplossing

Het opzet was ambitieus, maar wij vonden in Diasbytes een partner omdat de klik er direct was. Als KMO zochten we een partner die kon meedenken op de juiste schaal mét een juiste inschatting van de realistische optimalisaties op gebied van documentmanagement, wat niet evident is gezien de sector waarin wij actief zijn.

 

Resultaat

Toen wij contact hadden voelden zij dit direct goed aan. Dat positief gevoel werd gedurende onze samenwerking bevestigd! Naast de flexibiliteit en de bereikbaarheid is het absolute pluspunt van onze samenwerking dat we samen naar de oplossingen kunnen kijken en niet naar de problemen.


Kortom, een tevreden klant!

Onze klanten

Mervielde.png
Gilbert.png
Luyckx.png
bottom of page