top of page
BG.001.jpeg

Webportaal

Wat is een webportaal?

Zowel B2B als B2C zijn mensen gewoon geworden aan het gemak van overal, op ieder moment, gegevens te kunnen raadplegen, documenten te kunnen downloaden en zelf informatie te kunnen aanleveren.

 

Ook in uw organisatie is de kans groot dat dit voor uw klanten, partners en leveranciers een grote meerwaarde kan zijn.

Overzichtelijke

webpagina

Raadplegen gegevens

Verbinding verschillende data

Overal beschikbaar

Opzetten van een webportaal

De basis van een goed webportaal is de beschikbare data. Laat dat nu net onze specialiteit zijn. Onze software dient als fundament voor uw webportaal. We gebruiken data die in onze software zit of verzamelen data uit ERP-pakketten of ticketsystemen en bieden dat op een gestructureerde manier aan voor gebruik in een webportaal. Onze API biedt ook de mogelijkheid om data ingebracht op het portaal op een gestructureerde manier te verwerken. We hebben een team van webdevelopers die op uw maat uw webportaal kunnen uitbouwen, maar evengoed kunt u uw eigen web developer inzetten om een mooi portaal uit te werken. 

Kan dat in onze eigen huisstijl?

Natuurlijk! We hebben een standaard user-interface voorzien voor een portaal. Maar uiteraard is het beter als u uw eigen huisstijl kunt volgen. Onze webdevelopers of uw eigen web ontwikkelaar kunnen eender welke huisstijl, opbouw en look & feel gebruiken die gewenst is. Onze specialiteit is de data en verwerking achterin.

Let's talk!

Wil je meer informatie over een oplossing?

Ga naar onze contactpagina en neem vrijblijvend contact op!

Deze klanten gingen u voor

bottom of page